"Děkuji za report z Meziškolní konference i za její organizaci. " Mgr. Tomáš Žilinčár, zástupce ředitele, Střední průmyslové školy na Třebešíně, Praha 10

Festival za školou

Datum konání: 25.09.2013

Začátek akce: 13:00

Konec akce: 18:00

Adresa: Spojovací, Praha-Praha 9

Hudební festival studentských kapel proběhl ve středu odpoledne v útrobách SOU Učňovská 1 v Praze. Na hlavní stage mimo jiné zahrály kapely UGC, 20 minutes nebo AcademiX Girls.

Kromě toho festival nabídnul i řadu workshopů. V Radio akademii si studenti mohli vyzkoušet živé vysílání v radiu. Výtvarně nadaní jedinci a nadšenci DIY kultury si vyzkoušeli street art s Korem, kde si vyrobili své návrhy na šablony a přestříkali si je na trička, školní desky nebo přímo na panely.

Freestyle cirkus ukázal své umění, co se týče městských sportů a každý si zaházel s hakisákem nebo se prošel po flatlině. Jako vzpomínka na festival posloužily bláznivé fotografie z fotobudky, kde se lidé fotili s hlavními hrdiny Pobřežní hlídky.

Na své si přišli i fanoušci klasické fotografie - v Polaroid Love totiž zachycovali celkové dění na Festivalu za školou. Už teď se těšíme na další ročník!

Výstaviště Praha
Český rybářský svaz
Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
Decathlon
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu
runczech
Ruce na prsa
Ministerstvo zěmědelství
Všeobecná zdravotní pojišťovna
I'm fit
Národní informační centrum pro mládež
Czech on Board with Myanmar
Sokol
Praha 7