"Dovolte, abych vám poděkovala za skvěle organizačně i obsahově připravenou 8. Meziškolní konferenci. Oceňujeme zejména příjemnou, tvůrčí atmosféru a možnost diskuse. Pro naše studentky a studenty jsou tato setkání přínosem a inspirací pro další práci. Rádi se budeme konferencí účastnit i v příštích letech. Děkujeme rovněž za zaslané fotografie, reportáže i prezentace." RNDr. Hana Pokorná, ředitelka Pražského humanitního gymnázia

Bezstarostná jízda vol. 3

Datum konání: 21.05.2017

Začátek akce: 12:00

Konec akce: 18:00

Adresa: Ostrov Kampa, Praha 1

BEZSTAROSTNÁ JÍZDA / EASY RIDE

21. května od 12:00 do 18:00, Ostrov Kampa Praha 1, vstup zdarma

3. ročník Bezstarostné jízdy, kterou ocenili nejen bikeři, skejťáci, longboardisti, scooteři, další milovníci kolečkových strojů, ale i pěší. Hlavním bodem programu byla Freestyle BMX, SK8 a Scooter show na U-rampě v čele s profesionálním českým bikerem Janem Valentou, několikanásobným mistrem světa a České republiky v disciplíně BMX Vert ramp. Dalším lákadlem bylo parkourové vystoupení. Dětský skate kemp nabídnul výuku a ukázky skejt triků od Kláry Kašparové, několikanásobné mistryně ve skateboardingu a graffiti workshop. Veškeré disciplíny bylo možné si vyzkoušet a využít půjčovnu kol, skateboardů, longboardů a koloběžek. Akci pořádala nezisková organizace DĚLEJ CO TĚ BAVÍ ve spolupráci s BESIPEem a Magistrátem hlavního města Prahy.

Bezstarostná jízda společně s Pražským výběhem byla součástí SPORT FESTU, který se uskutečnil ve stejný den na stejném místě. SPORT FEST byl nabitý netradičními sporty, jako jsou: sportovní šerm, lukostřelba, indoboord, slackline, pole dance, workout, trénování carving oblouku, tai chi a další. Všechny sporty si bylo možné zdarma vyzkoušet a vyslechnout si cenné rady od odborníků v dané oblasti. 

Oficiální FB událost Bezstarostné jízdy ZDE

Seznam všech aktivit

Všechny sporty bylo možné si na místě vyzkoušet zdarma pod vedením profesionálních lektorů.

Po celý den probíhal nabitý program na pódiu, workshopy a v 17:30 byla vyhlášena tombola o skvělé ceny!

Všem zúčastněným děkujeme za výbornou atmosféru, už se nemůžeme dočkat dalšího ročníku!

Bezpečným a slušným kolečkám zdar!

Company sports
Kolbenka
Multisport
Výstaviště Praha
Český rybářský svaz
Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
Decathlon
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu
Ruce na prsa
Ministerstvo zěmědelství
Všeobecná zdravotní pojišťovna
I'm fit
Národní informační centrum pro mládež
Czech on Board with Myanmar
Sokol
Praha 7