"Ještě jednou děkujeme, dětem se vše moc líbilo. Maratónek jste krásně zvládli, i když bylo extrémní počasí." Stanislav Škoda, otec dítěte z příměstského tábora Maratónek

Stardancík - dětský bál na Žofíně

Datum konání: 12.02.2017

Začátek akce: 15:00

Konec akce: 17:00

Adresa: Velký sál Paláce Žofín, Praha 1

Plesová sezóna odstartovala i na Praze 1 a je nám velikou ctí, že jsme mohli být u toho. Stardancík se konal 12. 02. 2017 v honosných prostorách Velkého sálu Paláce Žofín v centru Prahy.

Odpoledne plné elegance, noblesy a tance pro malé i velké tanečníky a tanačnice odstartovalo v 15 hodin. Děti si společně zatancovaly na známe tanečky s Janem Onderem a Luckou Hunčárovou, profesionálními tanečníky známé z televize ČT Déčko. Programem po celou dobu prováděl populární bavič a amatérský tanečník Lukáš Pavlásek.

Na bále se jenom netancovalo, ale děti se dozvěděly, jaké to je být na opravodém plese a dodržovat etiketu společenského chování nebo si zkrášlily svou garderobu vlastoručně vyrobeným motýlkem, plesovou škraboškou či korálky.

Pro návštěvníky byla nachystaná bohatá tombola a ani ti, co neměli štěstí v tombole, tak neodcházeli s prázdnou. Každý návštěvník dostal krásné hračky od Domu hraček Sparkys, vstupenku do Království Železnic a pralinky od společnosti Chocoland.

Další partneři byli: Tefal, Feedo.cz, Marks&Spencer, Muzeum hlavního města Prahy, Museum Kampa, Dětský skate kemp, Střední průmyslová škola dopravní, Kores, Mary Kay.

Všem partnerům patří obrovský dík!

Fotky naleznete na našem Facebooku Dělej co tě baví

Reportáž z akce

Reportáž ČT Déčko ze 14.2.2017 Zprávičky http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10265744641-zpravicky/217411000160214

Plakát Stardancíku

 

 

Výstaviště Praha
Český rybářský svaz
Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
Decathlon
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu
Ruce na prsa
Ministerstvo zěmědelství
Všeobecná zdravotní pojišťovna
I'm fit
Národní informační centrum pro mládež
Czech on Board with Myanmar
Sokol
Praha 7