"Dovolte, abych vám poděkovala za skvěle organizačně i obsahově připravenou 8. Meziškolní konferenci. Oceňujeme zejména příjemnou, tvůrčí atmosféru a možnost diskuse. Pro naše studentky a studenty jsou tato setkání přínosem a inspirací pro další práci. Rádi se budeme konferencí účastnit i v příštích letech. Děkujeme rovněž za zaslané fotografie, reportáže i prezentace." RNDr. Hana Pokorná, ředitelka Pražského humanitního gymnázia

PŘÍMĚSTSKÝ RYBÁŘSKÝ TÁBOR

Datum konání: 18.07.2022 - 22.07.2022

Začátek akce: 08:00

Konec akce: 17:00

Adresa: Praha

Kdy?                     18. -22. 7. 2022, 8 - 17:00


Pro koho?            Pro děti 8 - 15 let, začínající i zkušené rybáře a rybářky a pro všechny, co mají rádi přírodu.  


Co nás čeká?       Rybáření, hry, koupání a spousta zábavy

 
Kde?                     Krásné prostředí u rybníka Božkov a v Pískové Lhotě ( sraz u Tyršova domu, Praha 1)


S kým?                 Se dvěma zkušenými rybáři, Jardou a Patrikem a s instruktorem.


Co?                       Vlastní prut podmínkou

 
Letošní novinkou je 1 noc bivakování u rybníka s ukázkou nočního rybaření!

Díky vzdělávacímu programu Středočeského rybářského svazu získají děti teoretické i praktické znalosti a budou mít možnost složit zkoušku pro získání 1. rybářského lístku!

Maximální počet 20 dětí 

 

Cena: 4.900 Kč

 

Vedoucí:

Patrik Vojtíšek je povoláním herec a vášnivý rybář s 40ti letou praxí. Ovládá téměř všechny techniky rybolovu jak na řekách, tak na stojatých vodách, které vyhledává po celý rok. Specializuje se na feeder a kaprařinu, avšak v pozadí nezůstává ani přívlač či lov dravých ryb různými technikami. O rybaření mluvil např. v Rádiu Junior Českého rozhlasu či na přednášce pro základní školu. Kromě lovu umí rybu i skvěle připravit na talíř a role rybáře je mu souzena i v dětském divadelním představení. 

Jarda Kula je milovník přírody a rybářského sportu, což ho v mládí dovedlo až ke studiu na přírodovědné fakultě. Vědu si ponechal už jen jako koníček, proto rád k zážitkům z rybaření přidává i povídání o okolní havěti. V rybaření si poradí s jemným chytáním na spláveček až po chytání štik na mušku, takže ho nezaskočí snad žádný z dětských dotazů. Jak dostat širokou veřejnost a hlavně mladou generaci k rybaření a do přírody ho vedlo k vývoji vlastní směsi na ryby, která má široké možnosti použití a rybolov je od začátku i pro začátečníky skvělým zážitkem. Jeho motto „ Svěřte nám děti, vrátíme vám rybáře:)“.

 

VIDEO Z RYBÁŘSKÉHO TÁBORA 

 

 

Výstaviště Praha
Český rybářský svaz
Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
Decathlon
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu
Ruce na prsa
Ministerstvo zěmědelství
Všeobecná zdravotní pojišťovna
I'm fit
Národní informační centrum pro mládež
Czech on Board with Myanmar
Sokol
Praha 7